دفعات بازدید: 1,910

تاریخ انتشار: 1391/08/06 - 0:08

کمکهای صنعت پتروشیمی به شهرستان ماهشهر توسط شورای 4 نفره

شورای 4 نفره ای متشکل از امام جمعه، نماینده مجلس، فرماندار و یک نماینده از صنایع پتروشیمی وظیفه ی نظارت و تعیین سیاست و هدایت کمکهای صنعت پتروشیمی به شهرستان بندرماهشهر را عهده دار شدند.

شورای 4 نفره ای متشکل از امام جمعه، نماینده مجلس، فرماندار و یک نماینده از صنایع پتروشیمی وظیفه ی  نظارت و تعیین سیاست و هدایت کمکهای صنعت پتروشیمی به شهرستان بندرماهشهر را عهده دار شدند.

به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، جلسه شورای راهبردی عملیات غیر صنعتی صنایع پتروشیمی شرکتهای منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با حضور امام جمعه محترم بندرماهشهر و نماینده ی محترم مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

نماینده ی مردم شهرستان که جهت تبادل نظر در خصوص مسائل شهرستان در جلسه مدیران عامل صنایع پتروشیمی حضور یافته بود، به سابقه ی کمکهای مالی شرکتهای پتروشیمی به عمران، آبادی و فرهنگی شهر اشاره کرد و گفت: تاکنون با تجزیه و مصرف این بودجه در امور جاری و مصرفی، اثر قابل توجهی از نظر سرمایه ای و عمرانی برای شهرستان بر جای نمانده است.

حبیب آقاجری پیشنهاد تشکیل یک شورای 4 نفره متشکل از امام جمعه ماهشهر، نماینده مردم در مجلس، فرماندار و مدیرعامل شرکت عملیات غیر صنعتی، برای هزینه کرد این بودجه را ارائه کرد و افزود: وظیفه ی این شورا نظارت و تعیین سیاستهای تخصیص کمکهای صنعت به شهرستان است لکن اجرای فعالیتهای مصوب بر عهده ی دستگاههای اجرایی مربوطه خواهد بود.

وی همچنین پیشنهاد کرد که این بودجه با 3 محور فرهنگی، ورزشی و عمران شهری هزینه شود و شیوه ی کار بدین صورت خواهد بود که بودجه ی مورد نظر براساس اعلام نیاز دستگاههای اجرایی و اولویت بندی شورای 4 نفره اختصاص داده خواهد شد.

 آقاجری خاطرنشان کرد: قرار بر این شد که در زمینه های فرهنگی و ورزشی80 درصد صرف امور زیربنایی و 20 درصد منابع مالی در امور جاری و مصرفی هزینه شود؛ لکن بودجه ای که برای عمران شهری در نظر گرفته می شود، بایستی تماما به پروژه های عمرانی و سرمایه ای اختصاص یابد.

آقاجری با اشاره به تاثیر استقرار صنایع تکمیلی پتروشیمی در حل معضل اشتغال گفت: با توجه به امکانات طبیعی و پتانسیل های صنعتی که منطقه ی ماهشهر دارد، آمار بیکاری می تواند کاهش چشمگیری داشته باشد. توسعه ی صنایع تکمیلی پتروشیمی، ضمن ایجاد ثروت و منافع فراوان در کشور، اثرات مطلوبی نیز در منطقه بر جای خواهد گذاشت.

منطقه ای که ظرفیتهایی چون رودخانه ی جراحی، رودخانه ی زهره، دریا، 43 درصد ظرفیت صنایع پتروشیمی کشور و همچنین منابع نفت و گاز را در اختیار دارد باید بتواند در رفع مشکل اشتغال فعال تر عمل کند.

وی همچنین اشاره کرد: پس از جلساتی که در خصوص نحوه ی جذب نیروی انسانی با مدیران شرکتهای پتروشیمی برگزار شد، وضعیت جذب افراد بومی در این شرکتها بهبود قابل توجهی یافته است.

ارسال دیدگاه